Referencer

 

”Da jeg begyndte i terapi hos Stine, var det efter et liv med 40 år, ud af mine nu 61 års “reparering" af  mig selv efter en del traumatiske hændelser gennem tiden. Jeg har været i både det etablerede system, såvel som i det alternative. Begge dele har været en stor støtte til at forblive den jeg gerne vil være, men jeg kom aldrig helt fri i min krop og sjæl. Der manglede ligesom den sidste del, som aldrig blev forløst. Jeg tænkte.. hvad kan den blide og lattermilde Stine gøre til forskel, men jeg gir det et skud.

Det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning. Dog skulle der gå nogle gange, før jeg måtte se på mig selv, og opdage at der faktisk skete de forløsninger i mig så småt, og at det faktisk er ret stort!

Hvad det er Stine gør og kan, som jeg ikke har mødt før, skal jeg ikke kunne svare på, men hun er virkelig dygtig. Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Stine og hendes behandling nu.”

- Karin, 61 år

 

”Stine og hendes arbejde har hjulet mig med stress og angst, hvilket har været med til at forbedre min livskvalitet. Jeg er blevet bevidst om min angst på en anden måde, og har fået de rette hjælpemidler til at kunne håndtere det. Stine er et utroligt rart og trygt menneske som jeg har kunne slappe ærligt af hos”

- Eliza, 20 år

 

"Jeg kan klart anbefale en session eller flere hos Stine. Jeg har gået hos Stine i et par måneder nu, og hendes redskaber har hjulpet mig rigtigt meget. Jeg havde meget angst før jeg mødte Stine, og det er blevet meget bedre efter hånden. Jeg er enorm taknemmelig for at have mødt hende. Jeg har aldrig rigtigt fokuseret på min indre ro, men efter at have fået viden inden for hvordan kroppen og kroppens signaler fungere ved man med sikkerhed at man hundrede procent kan arbejde med angst og panik anfald og mange andre ting, så længe du får den rigtigt hjælp, og derfor synes jeg personligt at Stine er den rette til jobbet, og det skal lige siges at i ikke kommer til at fortryde det🦋"

- Dija, 22 år

 

Du er velkommen til at skrive en anmeldelse i formularen nedenfor.